Facility and Property Management

In completarea serviciilor de curatenie, oferim o paleta larga de servicii facility management in Bucuresti si judetul Ilfov.

Asiguram servicii de intretinere tehnica, ingrijire spatii verzi, receptie imobile, iar prin subcontractori asiguram servicii de alpinism utilitar, DDD si paza imobile.

Serviciul se adreseaza inclusiv ansamblurilor rezidentiale.

Intretinere tehnica

Impreuna sau separat de serviciile de curatenie, preluam spre intretinere tehnica imobile cu diverse destinatii sau ansambluri rezidentiale.

Echipa de mentenanta tehnica asigura functionarea optima a instalatiilor din incinta unei cladiri, marindu-le fiabilitatea si performantele.

Dezvoltam impreuna cu partenerii nostri programe de mentenanta preventiva, predictiva sau corectiva in conformitate cu necesarul locatiei.

Prin serviciile profesionale asigurate de personalul nostru specializat ne propunem sa sustinem partenerii nostri in reducerea costurilor cu intretinerea instalatiilor, avand mai multa siguranta si confort sporit.

Gardening

Asiguram ingrijirea gardului viu, ingrijirea plantelor, tundere sau insamantare gazon si colectarea gunoiului.

Asiguram ingrijirea plantelor de interior, controlul fitosanitar, fertilizarea sau tratarea lor, dupa caz.

Efectuam interventii pentru remedierea defectiunilor la instalatiile sanitare existente in gradini (fantani arteziene, sisteme de irigatii).

Echipa noastra este instruita pentru a asigura, indiferent de lucrari, o infrumusetare a spatiului.

Credem ca putem oferi zone verzi asa cum v-ati dorit, pentru bucuria si relaxarea dumneavoastra!

Receptie

Acordam o atentie deosebita acestui serviciu, pentru ca receptia este puntea de legatura atat intre compania gazda si vizitatori (clienti, invitati sau furnizori), dar si intre diferite departamente interne ale companiei.

Personalul pe care-l furnizam este cunoscator al unei limbi straine, instruit sa-si creeze prioritatile si sa aiba un comportament adecvat.