Facility and Property Management

În completarea serviciilor de curăţenie, oferim o paletă largă de servicii facility management în Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Asigurăm servicii de întreţinere tehnică, îngrijire spaţii verzi, recepţie imobile, iar prin subcontractori asigurăm servicii de alpinism utilitar, DDD şi pază imobile.

Serviciul se adresează inclusiv ansamblurilor rezidenţiale.

Întreţinere tehnică

Împreună sau separat de serviciile de curăţenie, preluăm spre întreţinere tehnică imobile cu diverse destinaţii sau ansambluri rezidenţiale.

Echipa de mentenanţă tehnică asigură funcţionarea optimă a instalaţiilor din incinta unei clădiri, mărindu-le fiabilitatea şi performanţele.

Dezvoltăm împreună cu partenerii noştri programe de mentenanţă preventivă, predictivă sau corectivă în conformitate cu necesarul locaţiei.

Prin serviciile profesionale asigurate de personalul nostru specializat ne propunem să susţinem partenerii noştri în reducerea costurilor cu întreţinerea instalaţiilor, având mai multă siguranţă şi confort sporit.

Gardening

Asigurăm îngrijirea gardului viu, îngrijirea plantelor, tundere sau însămânţare gazon şi colectarea gunoiului.

Asigurăm îngrijirea plantelor de interior, controlul fitosanitar, fertilizarea sau tratarea lor, dupa caz.

Efectuăm intervenţii pentru remedierea defecţiunilor la instalaţiile sanitare existente în grădini (fântâni arteziene, sisteme de irigaţii).

Echipa noastră este instruită pentru a asigura, indiferent de lucrări, o înfrumuseţare a spaţiului.

Credem că putem oferi zone verzi aşa cum v-aţi dorit, pentru bucuria şi relaxarea dumneavoastră!

Recepţie

Acordăm o atenţie deosebită acestui serviciu, pentru că recepţia este puntea de legatură atât între compania gazdă şi vizitatori (clienţi, invitaţi sau furnizori), dar si între diferite departamente interne ale companiei.

Personalul pe care-l furnizăm este cunoscător al unei limbi străine, instruit să-şi creeze priorităţile şi să aibă un comportament adecvat.