Regulament Workshop-uri Adria Grup

Adria Grup, companie cu 16 ani de experienta in domeniul curateniei, va invita la seria de workshop-uri educationale, gratuite pe care le organizeaza sub titulatura “Cultura serviciilor superioare”.
Cine poate participa la workshop?

Pot participa la workshop  persoanele  cu varsta minima de 18 ani ( impliniti), indiferent de profesie sau studii , preocupate sa afle cat mai multe si utile informatii din domeniul curateniei profesionale.

Cum va puteti inscrie si participa la workshop?

Va puteti  inscrie acesand pagina companei  Adria Grup, www.adriagrup.ro si completand formularul de inscrere pe care-l gasiti la sectiunea Workshop-uri. Imediat ce ati expediat inscrierea dvs veti primi un mesaj de intampinare. Veti putea participa la workshop si veti  fi sigur de locul dumneavoastra din cadrul sesiunii la care v-ati inscris, numai dupa ce ati primit mesajul de confirmare din partea Adria Grup.

Cat dureaza sesiunea de workshop?

Sesiunea dureaza o ora si jumatate in intervalul orar: 18:00-19:30.

Unde se desfasoara workshopul?

Workshopul se defasoara la adresa: Str. Iacob Felix, nr. 55, etaj 1, Sala 004, Sector 1, Bucuresti, in sala 004, intr-un cadrul specific avand toate dotarile necesare.

Care este numarul total de particicipanti pentru o sesiune de workshop?

Numarul maxim de participanti este de 14/sesiune. Daca nu prindeti acum un loc pentru sesiunea selectata in  formularul de inscriere, va asteptam  la alte  workshop-uri viitoare pe care le vom organiza!  Urmariti noutatile pe site-ul  www.adriagrup.ro.

Care este tema abordata?

Tema este: “Cum sa elimini povara curateniei casei si sa fii eficient?“

Care sunt beneficiile participarii la workshop?

Poti afla lucruri utile pentru desfasurarea curateniei in propria-ti casa, despre abordari, tehnologii sau solutii de curatare noi, inovative, mici trucuri prin care poti obtine rezultate rapide in curatenie si descoperi cat de usor poate fi sa mentii locuinta curata, printr-o organizare eficienta a procesului de curatenie.