Servicii de curăţenie

Adria Grup este o firmă care oferă servicii de curățenie profesionale.

Asigurăm toate tipurile de servicii de curățenie:

  • de întreținere (curentă)
  • generală
  • după constructor
 

Prin calitatea serviciilor de curățenie pe care le furnizăm, dorim să transmitem clienților noștri intenția de a le crea un ambient curat, care să le asigure reducerea stresului și creșterea randamentului de lucru.

Suntem o companie ambițioasă, progresivă și inovativă, care caută să implementeze permanent utilaje și materiale performante, care înglobează în procesul de lucru tehnologii de ultima generație, inovații din industria curățeniei.

Curățenia grupurilor sanitare

Nivelul de curățenie al grupurilor sanitare reprezinta un barometru prin care curățenia oricărui imobil poate fi evaluată.

Furnizam servicii de curățenie la domiciliu la cele mai înalte standarde, respectând protocoale și proceduri specifice, cu utilizarea de substanțe și soluții dezinfectante de cea mai buna calitate.

Asigurăm toate dotările necesare (dozatoare de săpun, dispensere de hârtie prosop, de hârtie igienică etc.) și consumabilele aferente acestora.

Pardoseli

Îngrijirea pardoselilor este mai mult decât curățenie!

Scopul nostru este nu numai de a îmbunătăți calitatea curățeniei și esteticul aspectului suprafețelor, ci și de a prelungi durabilitatea și durata de viață a acestora.

Folosind mașini specializate și personal bine instruit, avem capacitatea de a curăța sau restaura toate tipurile de suprafețe (piatra naturală, parchet, mochetă, gresie, linoleum etc).

Pardoseli dure

Tratamentele includ curățarea stratului de încărcare, recristalizare și polișare, spălare, extractie.

Toate tratamentele sunt insotite de masuri stricte de securitate pentru a ne asigura ca suprafetele sunt corect tratate si restaurate.

Echipa a fost instruita pentru astfel de lucrari si materialele folosite sunt testate pentru a fi siguri ca folosim cele mai bune produse care se potrivesc tipului de suprafata de curatat.

Mocheta

Mochetele sunt colectoare de praf, aspirarea zilnica nefiind suficienta pentru o intretinere pe termen lung.

De aceea, periodic, mocheta trebuie curatata in profunzime si pentru aceasta avem la indemana o gama larga de masini de curatat, cu principii diferite de functionare si mai multe proceduri de curatare si spalare.

Tehnologiile si solutiile de curatare de care dispunem ne asigura alegerea celor mai bune proceduri de curatare, tinand cont de tipul de mocheta si gradul de incarcare cu murdarie al acesteia.

Geamuri

Trend-ul de a construi imobile cu suprafete vitrate foarte mari a determinat o crestere a numarului de operatori care lucreaza pe acest sector, inclusiv alpinisti utilitari.

Adria Grup s-a aliniat acestui trend, abordand curatarea si spalarea geamurilor direct, urmarind executia unor lucrari de calitate, cu proprii angajati sau cu sprijinul subcontractorilor nostri alpinisti.

Tapiterie

Fie ca este vorba despre tapiterii textile, sintetice sau din piele, avem tehnologia necesara pentru curatarea acestora, inclusiv scoaterea petelor.

Lucrarile se executa de catre o echipa specializata, utilizand solutii dedicate fiecarui tip de material de tapiterie in parte.

Curățare graffiti

Prin personal specializat, asiguram curățarea graffiti de pe diferite tipuri de suprafețe.

Asiguram si protecția suprafețelor împotriva desenelor graffiti.

Pentru toate operațiile asiguram substanțe si tehnologii dedicate, in funcție de vopseaua folosita si de tipul de suprafața pe care este aplicat graffiti.

Servicii housekeeping

Cunoscători in detaliu al modului de funcționare al unui hotel, oferta de servicii housekeeping a apărut în mod firesc, ca o completare a serviciilor de curățenie pe care le asiguram pentru celelalte tipuri de spatii.

Mai mult, datorita interacțiunii pe care o avem cu partenerii noștri – companii multinaționale – am extins oferta si către aceștia, oferindu-le serviciile de housekeeping pentru expați.

Managementul reciclării deșeurilor

Adria Grup este o companie conștienta de importanta protejarii mediului si oriunde este posibil noi incurajam clienții noștri sa facă același lucru.

Nu numai hârtia, plasticul si sticla pot fi recuperate.

Bateriile uzate, aparatura IT si aparatura electrocasnica pot fi sortate si reciclate, in acord strict cu legislația in vigoare.

Prin colectare selectiva evitam arderea deșeurilor, asa cum se întâmplă la gropile de gunoi si împiedicăm, anual, degajarea in atmosfera a mai multor mii de metri cubi de bioxid de carbon.

În încercarea noastră de eficientizare permanenta a managementului deșeurilor, propunem partenerilor noștri soluții personalizate, începând de la colectarea selectiva si pana la preluarea deșeurilor prin subcontractori specializați care transporta deșeurile la cele mai apropiate centre de colectare si procesare.


Oferim servicii de curățenie generala și întreținere birouri.