Servicii de curatenie

Adria Grup este o firma care ofera servicii de curatenie profesionale.

Asiguram toate tipurile de servicii de curatenie:

  • de intretinere (curenta)
  • generala
  • dupa constructor
 

Prin calitatea serviciilor de curatenie pe care le furnizam, dorim sa transmitem clientilor nostri intentia de a le crea un ambient curat, care sa le asigure reducerea stresului si cresterea randamentului de lucru.

Suntem o companie ambitioasa, progresiva si inovativa, care cauta sa implementeze permanent utilaje si materiale performante, care inglobeaza in procesul de lucru tehnologii de ultima generatie, inovatii din industria curateniei.

Curatenia grupurilor sanitare

Nivelul de curatenie al grupurilor sanitare reprezinta un barometru prin care curatenia oricarui imobil poate fi evaluata.

Furnizam servicii de curatenie la domiciliu la cele mai inalte standarde, respectand protocoale si proceduri specifice, cu utilizarea de substante si solutii dezinfectante de cea mai buna calitate.

Asiguram toate dotarile necesare (dozatoare de sapun, dispensere de hartie prosop, de hartie igienica etc.) si consumabilele aferente acestora.

Pardoseli

Ingrijirea pardoselilor este mai mult decat curatenie!

Scopul nostru este nu numai de a imbunatati calitatea curateniei si esteticul aspectului suprafetelor, ci si de a prelungi durabilitatea si durata de viata a acestora.

Folosind masini specializate si personal bine instruit, avem capacitatea de a curata sau restaura toate tipurile de suprafete (piatra naturala, parchet, mocheta, gresie, linoleum etc).

Pardoseli dure

Tratamentele includ curatarea stratului de incarcare, recristalizare si polisare, spalare, extractie.

Toate tratamentele sunt insotite de masuri stricte de securitate pentru a ne asigura ca suprafetele sunt corect tratate si restaurate.

Echipa a fost instruita pentru astfel de lucrari si materialele folosite sunt testate pentru a fi siguri ca folosim cele mai bune produse care se potrivesc tipului de suprafata de curatat.

Mocheta

Mochetele sunt colectoare de praf, aspirarea zilnica nefiind suficienta pentru o intretinere pe termen lung.

De aceea, periodic, mocheta trebuie curatata in profunzime si pentru aceasta avem la indemana o gama larga de masini de curatat, cu principii diferite de functionare si mai multe proceduri de curatare si spalare.

Tehnologiile si solutiile de curatare de care dispunem ne asigura alegerea celor mai bune proceduri de curatare, tinand cont de tipul de mocheta si gradul de incarcare cu murdarie al acesteia.

Geamuri

Trend-ul de a construi imobile cu suprafete vitrate foarte mari a determinat o crestere a numarului de operatori care lucreaza pe acest sector, inclusiv alpinisti utilitari.

Adria Grup s-a aliniat acestui trend, abordand curatarea si spalarea geamurilor direct, urmarind executia unor lucrari de calitate, cu proprii angajati sau cu sprijinul subcontractorilor nostri alpinisti.

Tapiterie

Fie ca este vorba despre tapiterii textile, sintetice sau din piele, avem tehnologia necesara pentru curatarea acestora, inclusiv scoaterea petelor.

Lucrarile se executa de catre o echipa specializata, utilizand solutii dedicate fiecarui tip de material de tapiterie in parte.

Curatare graffiti

Prin personal specializat, asiguram curatarea graffiti de pe diferite tipuri de suprafete.

Asiguram si protectia suprafetelor impotriva desenelor graffiti.

Pentru toate operatiile asiguram substante si tehnologii dedicate, in functie de vopseaua folosita si de tipul de suprafata pe care este aplicat graffiti.

Servicii housekeeping

Cunoscatori in detaliu al modului de functionare al unui hotel, oferta de servicii housekeeping a aparut in mod firesc, ca o completare a serviciilor de curatenie pe care le asiguram pentru celelalte tipuri de spatii.

Mai mult, datorita interactiunii pe care o avem cu partenerii nostri – companii multinationale – am extins oferta si catre acestia, oferindu-le serviciile de housekeeping pentru expati.

Managementul reciclarii deseurilor

Adria Grup este o companie constienta de importanta protejarii mediului si oriunde este posibil noi incurajam clientii nostri sa faca acelasi lucru.

Nu numai hartia, plasticul si sticla pot fi recuperate.

Bateriile uzate, aparatura IT si aparatura electrocasnica pot fi sortate si reciclate, in acord strict cu legislatia in vigoare.

Prin colectare selectiva evitam arderea deseurilor, asa cum se intampla la gropile de gunoi si impiedicam, anual, degajarea in atmosfera a mai multor mii de metri cubi de bioxid de carbon.

In incercarea noastra de eficientizare permanenta a managementului deseurilor, propunem partenerilor nostri solutii personalizate, incepand de la colectarea selectiva si pana la preluarea deseurilor prin subcontractori specializati care transporta deseurile la cele mai apropiate centre de colectare si procesare.


Oferim servicii de curatenie generala si intretinere birouri.