Experți în curățenie. Din 2002

Experienţă de 15 ani în domeniu

Servicii de gardening

Cu o experienţă de 21 ani în domeniu, Adria Grup poate fi partenerul dumneavoastră de încredere în servicii de gardening.

Adria Grup asigură servicii de consiliere în alegerea plantelor potrivite, de achiziție și de întreținere ale plantelor (controlul fitosanitar, fertilizarea sau tratarea lor, după caz).

Birouri Eco-friendly și nu nu numai…
Plantele aduc un supliment de oxigen benefic pentru sănătate, îndepărtează stresul și stimulează creativitatea.

De aceea, susținem companiile pentru amenajarea birourilor Eco-Friendly cu plante de interior sau spații Green și pereți verzi! Fie că este vorba de spații inundate de lumină naturală sau de spații mai puțin luminate natural, consiliem și furnizăm plantele potrivite, amenajăm astfel de zone concept personalizate.

Prin plusul de energie și culoare pe care-l aduc, plantele contribuie la pozitivitatea spațiului în care angajații își desfășoară activitatea.

Planta mea de la birou
De mai mulți ani susținem proiectele companiilor de achiziție de plante mici, proiecte în care fiecare angajat își poate alege planta pe care vrea să o îngrijească la birou.

Proiectele creează emulație în rândul angajaților atât pentru alegerea plantelor ce urmează a fi achiziționate, cât și pentru etapa următoare, de îngrijire a acestora. Așa că, în perioadele martie-mai și septembrie-octombrie vă invităm să dezvoltăm împreună proiecte tip “Planta mea de la birou!”

Cu siguranță, spațiul dumneavoastră va deveni mai primitor și mai…verde!

Pentru crearea de fluxuri de circulație, susținem demersurile companiilor de a înlocui clasicele benzi elastice sau parapetii și pereții din gipscarton, cu plante, în ghiveci sau în jardiniere.

Amenajările de căi de circulație cu ajutorul plantelor au avantajul unic de a putea fi remodelate rapid, fără costuri suplimentare.

Îngrijirea spațiilor verzi exterioare sau “prima impresie contează”!
Creați o bună impresie vizitatorilor, îngrijind spațiul verde de la intrarea în imobil.

Adria Grup poate oferi servicii de întreținere pentru spații verzi:îngrijire gardului viu, îngrijire plante de exterior, însămânțare și tundere gazon, colectarea resturilor vegetale, etc.).

Pentru oferte personalizate, apelati numarul de telefon +4 0723 295 816 sau scrieti-ne la adresa de e-mail: vanzari@adriagrup.ro .

Doriţi să vă contactăm noi?

  Ce ne caracterizează

  Muncim responsabil, disciplinat, verificăm permanent, așa incât serviciile noastre să fie întotdeauna de top.

  Servicii specializate, adaptate nevoilor Dvs.
  Produse 100% prietenoase cu mediul
  Servicii de încredere, pe care vă puteți baza
  Noi furnizăm toate echipamentele și consumabilele