Experți în curățenie. Din 2002

În Bucureşti şi Jud.Ilfov

Facility and Property Management

În completarea serviciilor de curăţenie, oferim o paletă largă de servicii facility management în Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Asigurăm servicii de întreţinere tehnică, îngrijire spaţii verzi, recepţie imobile, iar prin subcontractori asigurăm servicii de alpinism utilitar, DDD și pază imobile.

Serviciul se adresează inclusiv ansamblurilor rezidenţiale.

Întreținere tehnică
Împreună sau separat de serviciile de curățenie, preluăm spre întreținere tehnică imobile cu diverse destinații sau ansambluri rezidențiale.
Echipa de mentenanță tehnică asigură funcționarea optimă a instalațiilor din incinta unei clădiri, mărindu-le fiabilitatea și performanțele.
Dezvoltăm împreună cu partenerii noștri programe de mentenanță preventivă, predictivă sau corectivă în conformitate cu necesarul locației.
Prin serviciile profesionale asigurate de personalul nostru specializat ne propunem să-i susținem pe partenerii noștri în reducerea costurilor cu intreținerea instalațiilor, având mai multă siguranță și confort sporit.

Recepție
Acordăm o atenție deosebită acestui serviciu, pentru că recepția este puntea de legatură atât între compania gazdă și vizitatori (clienți, invitați sau furnizori), dar și între diferite departamente interne ale companiei.
Personalul pe care-l furnizăm este cunoscător al unei limbi străine, instruit să-și creeze prioritătile și să aibă un comportament adecvat.

Doriţi să vă contactăm noi?

  Ce ne caracterizează

  Muncim responsabil, disciplinat, verificăm permanent, așa incât serviciile noastre să fie întotdeauna de top.

  Servicii specializate, adaptate nevoilor Dvs.
  Produse 100% prietenoase cu mediul
  Servicii de încredere, pe care vă puteți baza
  Noi furnizăm toate echipamentele și consumabilele