Experți în curățenie. Din 2002

Din 2002 în domeniu

Servicii de curăţenie

Adria Grup oferă servicii profesionale de curăţenie generală şi întreţinere birouri.

Asigurăm toate tipurile de servicii de curățenie:

 • de întreținere (curentă)
 • generală
 • după constructor

Prin calitatea serviciilor de curățenie pe care le furnizăm, dorim să transmitem clienților noștri intenția de a le crea un ambient curat, care să le asigure reducerea stresului și creșterea randamentului de lucru.

Suntem o companie ambițioasă, progresivă și inovativă, care caută să implementeze permanent utilaje și materiale performante, care înglobează în procesul de lucru tehnologii de ultimă generație, inovații din industria curățeniei.

Curățenia grupurilor sanitare
Nivelul de curățenie al grupurilor sanitare reprezintă un barometru prin care curățenia oricărui imobil poate fi evaluată.
Furnizăm servicii de curățenie la domiciliu la cele mai înalte standarde, respectând protocoale și proceduri specifice, cu utilizarea de substanțe și soluții dezinfectante de cea mai bună calitate.
Asigurăm toate dotările necesare (dozatoare de săpun, dispensere de hârtie prosop, de hârtie igienică etc.) și consumabilele aferente acestora.

 Pardoseli
Îngrijirea pardoselilor este mai mult decât curățenie!
Scopul nostru este nu numai de a îmbunătăți calitatea curățeniei și esteticul aspectului suprafețelor, ci și de a prelungi durabilitatea și durata de viață a acestora.
Folosind mașini specializate și personal bine instruit, avem capacitatea de a curăța sau restaura toate tipurile de suprafețe (piatră naturală, parchet, mochetă, gresie, linoleum etc).

Pardoseli dure
Tratamentele includ curățarea stratului de încărcare, recristalizare și polisare, spălare, extracție.
Toate tratamentele sunt însoțite de măsuri stricte de securitate pentru a ne asigura că suprafețele sunt corect tratate și restaurate.
Echipa a fost instruită pentru astfel de lucrări și materialele folosite sunt testate pentru a fi siguri că folosim cele mai bune produse care se potrivesc tipului de suprafață de curățat.

Mocheta
Mochetele sunt colectoare de praf, aspirarea zilnică nefiind suficientă pentru o întreținere pe termen lung.
De aceea, periodic, mocheta trebuie curățată în profunzime și pentru aceasta avem la îndemână o gama largă de mașini de curățat, cu principii diferite de funcționare și mai multe proceduri de curățare și spălare.
Tehnologiile și soluțiile de curățare de care dispunem ne asigură alegerea celor mai bune proceduri de curățare, tinând cont de tipul de mochetă și gradul de încărcare cu murdărie al acesteia.

Servicii curatenie Birouri

Geamuri
Trend-ul de a construi imobile cu suprafețe vitrate foarte mari a determinat o creștere a numărului de operatori care lucrează în acest sector, inclusiv alpiniști utilitari.
Adria Grup s-a aliniat acestui trend, abordând curățarea și spălarea geamurilor direct, urmărind execuția unor lucrări de calitate, cu proprii angajați sau cu sprijinul subcontractorilor noștri alpiniști.

Tapițerie
Fie că este vorba despre tapițerii textile, sintetice sau din piele, avem tehnologia necesară pentru curățarea acestora, inclusiv scoaterea petelor.
Lucrările se execută de către o echipă specializată, utilizând soluții dedicate fiecărui tip de material de tapițerie în parte.

Curățare graffiti
Prin personal specializat, asigurăm curățarea graffiti de pe diferite tipuri de suprafețe.
Asigurăm și protectța suprafețelor împotriva desenelor graffiti.
Pentru toate operațiile asigurăm substanțe și tehnologii dedicate, în functțe de vopseaua folosită sș de tipul de suprafață pe care este aplicat graffiti.

Servicii housekeeping
Cunoscători în detaliu al modului de funcționare al unui hotel, oferta de servicii housekeeping a apărut în mod firesc, ca o completare a serviciilor de curățenie pe care le asigurăm pentru celelalte tipuri de spații.
Mai mult, datorită interacțiunii pe care o avem cu partenerii noștri – companii multinaționale – am extins oferta și către aceștia, oferindu-le serviciile de housekeeping pentru expați.

Doriţi să vă contactăm noi?

  Ce ne caracterizează

  Muncim responsabil, disciplinat, verificăm permanent, așa incât serviciile noastre să fie întotdeauna de top.

    Servicii specializate, adaptate nevoilor Dvs.
    Produse 100% prietenoase cu mediul
    Servicii de încredere, pe care vă puteți baza
    Noi furnizăm toate echipamentele și consumabilele